23. feb. 2013
Af af Jan Bergman

Prinsesse Estelle fejres på sin etårs fødselsdag

Prinsesse Estelle på sin etårs fødselsdag
Prinsesse Estelle på sin etårs fødselsdag
Foto: Kungahuset
Stort tillykke til kronprinsesse Victoria og prins Daniel med deres lille guldklump - prinsesse Estelle.

I dag er flaget hejst hjemme hos kronprinsesse Victoria og prins Daniel på Haga Slot. Deres lille guldklump har nemlig fødselsdag og kronprinsesseparret fejrer prinsesse Estelle på behørig vis.

For en lille måned siden kunne prins Joachim og prinsesse Marie herhjemme fejre deres lille prinsesse Athena, der ligeledes oplevede sin første fødselsdag.

Prinsesse Estelle bliver ganske sikkert fejret med lagkage med ét lys og sin første fødselsdagssang af de stolte forældre, Victoria og Daniel.

Estelles bedsteforældre, dronning Silvia og kong Carl Gustaf, er netop hjemvendt fra skiferie i Schweiz, så de er også helt klar til lilleprinsessens store dag.

Det var en stolt far - prins Daniel - der den 23. februar 2012 stod foran pressen og smilende fortalte om sin og Victorias store lykke. Prinsessen kom til verden kl. 4.26 og var ved fødselen 51 centimeter lang.

Siden har vi kunne følge med i den lille prinsesses udvikling, gennem Victoria og Daniel der har været flittige til at lægge billeder ud på hoffets hjemmeside og på Facebook.

Du kan godt allerede nu glæde dig til den store fødselsdagsdækning i næste BILLED-BLADET, hvor vi ikke sparer på alle de dejlige nye billeder af prinsesse Estelle.

Læs mere om: