28. maj. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Estelle fik alle til at juble med et sødt svar

Prinsesse Estelle.
Prinsesse Estelle.
Foto: Scanpix/BILLED-BLADET
Fireårige prinsesse Estelle tog hun for første gang ordet i forbindelse med en officiel begivenhed, da hun blev spurgt om sin lillebrors dåb.

Hun kan synge, danse og smile sig ind i ethvert hjerte.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Sveriges prinsesse Estelle er bare en vaskeægte royal charmetrold, der bliver mere og mere populær for hver dag. Da hun var med til sin lillebror prins Oscars dåb i slottskyrkan, opførte hun sig pænt og så som sædvanlig sød ud med sin karakteristiske roset i håret.

Prinsesse Estelle svarede i stedet for far

Efter barnedåben bød hun så på noget for den svenske offentlighed og presse helt og aldeles nyt. En journalist råbte et spørgsmål til prins Daniel.

- Hvordan var dåben, brølede en kvindelig reporter, der stod ganske langt væk fra de kongelige.

Prins Daniel kiggede på pressefolkene og smilede venligt. Så bøjede han sig ned mod prinsesse Estelle og bad hende om at svare på spørgsmålet

- Alt er godt, sagde Estelle til det internationale pressekorps.

Jubel over superprinsessen

Især de svenske journalister og fotografer var noget overraskede.

I den svenske avis Expressens TV-transmission udbrød værten, at det da vist nok var første gang, at prinsesse Estelle ved en officiel lejlighed havde udtalt sig om noget som helst, hvilket jo er ret naturligt hendes alder taget i betragtning. Og da man efterhånden blev enige om, at det helt sikkert var første gang, så jublede alle hos Expressen over hele Sveriges superprinsesse.

Læs mere om: