Torsdag, 14. juli 2016 - af Marianne Singer

Prinsesse Estelle for første gang med til aftenfesten for mor

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Efter en hyggelig eftermiddag på Sollidens Slot fortsatte kronprinsesse Victorias fødselsdagsfejring på Borgholm Idrætsplads. For første gang var prinsesse Estelle med til aftenfesten.

De tidligere år er prinsesse Estelle blevet hjemme på Sollidens Slot, mens mor, kronprinsesse Victoria, fortsatte sin fødselsdagsfejring med de voksne i kongefamilien på Borgholm Idrætsplads med et stort musikshow.

Men i år var prinsesse Estelle blevet gammel nok til at komme med om aftenen for at overvære det underholdende Victoriadagen-show.

Således var det en dejlig overraskelse for alle, da fire-årige prinsesse Estelle ankom i karet til Idrætspladsen med sine forældre, kronprinsesse Victoria og prins Daniel og kongeparret.

 

Kronprinsesse Victoria fejrede videre

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia samt prinsesse Madeleine og Chris O'Neill sluttede sig også til selskabet ved det festlige arrangement.   Til gengæld blev lille prins Oscar hjemme på slottet, mens de voksne og prinsesse Estelle satte sig til rette på første række foran scenen for at lytte til en række kendte, svenske sangstjerner som Frans og Charlotte Perrelli.  

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Victoria i H&M

GALLERI: Kronprinsesse Victoria i H&M

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden