14. jul. 2016
Af Henrik Salling

Prinsesse Estelle havde særlig opgave til sin mors fødselsdag

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_mho9342_2.jpg
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Prinsesse Estelle har før været med til sin mors fødselsdag, men denne gang havde den lille prinsesse en helt speciel opgave.

Kronprinsesse Victorias fødselsdag fejres altid på Öland, hvor Victoria tager imod de mange hilsner, blomster og gaver fra de fremmødte. Og denne dag var ingen undtagelse, da Victoria torsdag blev hyldet i anledning af sin 39-års fødselsdag.

Og traditionen tro gik den svenske kongefamilie rundt blandt de mange, der havde fundet vej til slotsparken, og de tog sig god tid til at hilse på så mange som muligt. Rigtig mange havde medbragt blomster til kronprinsessen og straks kronprinsessen havde modtaget blomsterne, tog prinsesse Estelle imod dem.

Prinsessen har før været med til sin mors fødselsdag, men det er første gang, at hun har fået en særlig rolle, og hun tog den meget alvorligt.

Forældrene var tydeligvis stolte over deres datters ihærdighed for at hjælpe. Hun nærmest tog blomsterne ud af hånden på Victoria for at lægge dem i en blomsterkurv, mens prins Daniel havde hele tiden et vågent øje på sin datter.

Da trioen var omkring halvvejs, tog den lille prinsesse dog en pause fra fejringen, og mor måtte således klare sig uden sin lille hjælper.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho9328.jpg
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

SE BILLEDERNE: Prinsesse Estelles 2015

GALLERI: Prinsesse Estelles 2015

Læs mere om: