Søndag, 14. juli 2019 — af Marianne Singer

Prinsesse Estelle og prins Oscar overraskede på mors fødselsdag

Dronning Silvia, prins Daniel, prins Oscar, prinsesse Estelle, kronprinsesse Victoria, kong Carl Gustaf
Dronning Silvia, prins Daniel, prins Oscar, prinsesse Estelle, kronprinsesse Victoria, kong Carl Gustaf
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Fødselsdagsfejringen af kronprinsesse Victoria er i fuld gang på Öland. Prinsesse Estelle og prins Oscar er netop kommet ned ad trappen på Sollidens slott sammen med kongeparret, prins Daniel og kronprinsesse Victoria for at være med til at hylde deres mor.

Med to sommerklædte børn i hånden og et stort smil på læben trådte kronprinsesse Victoria og prins Daniel sammen med kong Carl Gustaf og dronning Silvia ned ad trappen på Sollidens slott ved den årlige fejring af kronprinsesse Victorias fødselsdag på Öland.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Traditionen tro stod tusindvis af begejstrede publikummer klar ude foran slottet for at hylde kronprinsesse Victoria, der søndag fylder 42 år.

Dejlig overraskelse

Hverken prinsesse Estelle, 7, eller prins Oscar, 3, stod på forhånd i den kongelige kalender i forbindelse med dagens festlige arrangement, så det var en dejlig overraskelse endnu engang at se dem deltage.

Solen skinner heldigvis lunt over Öland og de svenske kongelige var da også alle i lyse og lette outfits. Victoria i en hellang, let kjole i blomstermønster - begge børn i hvidt sommertøj. Estelle med en sød hvid sløjfe i håret.

Kronprinsessen og hendes familie tog sig god tid til at hilse på nogle af de mange fremmødte - og prinsesse Estelle hjalp flittigt til med at indsamle blomsterbuketter, som publikum havde taget med til hendes mor. Hun var dog særligt optaget af at hilse på en lille sort, hund, som en kvinde i mængden havde taget med til fødselsdagsfejringen.

Stort show

Der venter nu kronprinsesse Victoria en spændende dag, hvor hun først skal rundt og hilse på de mange kongelige fans, der er mødt frem, og senere i aften venter der kronprinsesse Victoria en festlig fødselsdagskoncert på Borgholm Idrætsplads. Den kan man i øvrigt se på svensk TV 1 fra kl. 21.

Med som tilskuere ved det store show er også kongeparret, prins Carl Philip og prinsesse Sofia samt prinsesse Madeleine og Chris O´Neill.

De senere år har også prinsesse Estelle været med sine forældre til koncerten.

Husk, at du i BILLED-BLADET på torsdag kan se alle de dejlige billeder fra Victorias festlige dag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden