Torsdag, 26. maj 2016 - af Juliane Olsen

Prinsesse Estelle synes, boremaskiner er sjove

Prinsesse Estelle og dronning Silvia.

Prinsesse Estelle og dronning Silvia.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Dronning Silvia afslører i et nyt interview, at hendes barnebarn prinsesse Estelle har fået en ny interesse.
Den 72-årige dronning Silvia var i sidste uge årsagen til en lang kø uden for Clas Ohlsons butik på Jungfernstieg i Hamborg.   Byggemarkedet fik nemlig kongeligt besøg, og hun blev modtaget af direktør Klas Balkow og Peter Jelkeby, der er vicedirektør hos Clas Ohlson.   Dronning Silvia blev vist rundt i den 1800 kvadratmeter store butik og hilste både på personale og kunder.   LÆS MERE: Sådan har dronning Silvia allerede hilst på prinsen fra New York  

Dronning Silvia signerede træhest

- Estelle er fire år gammel nu, og selvfølgelig synes hun, det er sjovt med boremaskiner, sagde dronning Silvia i et interview med tysk TV.   Kommentaren faldt, efter dronningen netop havde passeret en hylde med boremaskiner i Clas Ohlson-butikken ifølge Svensk Damtidning.   Dronning Silvia signerede desuden en traditionel træhest, som nu får en helt særlig plads i butikken som dagens souvenir.  

Direktøren var beæret

Direktør Klas Balkow udtrykte desuden, hvor stor en ære, det var at have besøg af den svenske dronning.   Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!   Efter hendes besøg i den nye butik fastslog han, at hun var meget interesseret i Clas Ohlson som firma og stillede flere spørgsmål.   Ifølge direktøren var det især produktsortimentet, som dronning Silvia ønskede at vide mere om under sit besøg.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden