26. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Prinsesse Estelle synes, boremaskiner er sjove

Prinsesse Estelle og dronning Silvia.
Prinsesse Estelle og dronning Silvia.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Dronning Silvia afslører i et nyt interview, at hendes barnebarn prinsesse Estelle har fået en ny interesse.
Den 72-årige dronning Silvia var i sidste uge årsagen til en lang kø uden for Clas Ohlsons butik på Jungfernstieg i Hamborg. Byggemarkedet fik nemlig kongeligt besøg, og hun blev modtaget af direktør Klas Balkow og Peter Jelkeby, der er vicedirektør hos Clas Ohlson. Dronning Silvia blev vist rundt i den 1800 kvadratmeter store butik og hilste både på personale og kunder. LÆS MERE: Sådan har dronning Silvia allerede hilst på prinsen fra New York

Dronning Silvia signerede træhest

- Estelle er fire år gammel nu, og selvfølgelig synes hun, det er sjovt med boremaskiner, sagde dronning Silvia i et interview med tysk TV. Kommentaren faldt, efter dronningen netop havde passeret en hylde med boremaskiner i Clas Ohlson-butikken ifølge Svensk Damtidning. Dronning Silvia signerede desuden en traditionel træhest, som nu får en helt særlig plads i butikken som dagens souvenir.

Direktøren var beæret

Direktør Klas Balkow udtrykte desuden, hvor stor en ære, det var at have besøg af den svenske dronning. Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her! Efter hendes besøg i den nye butik fastslog han, at hun var meget interesseret i Clas Ohlson som firma og stillede flere spørgsmål. Ifølge direktøren var det især produktsortimentet, som dronning Silvia ønskede at vide mere om under sit besøg.

Læs mere om: