25. jan. 2015
Af af Niels Burgos

Prinsesse Estelle taler engelsk: En lille verdensdame

"Thank You"! Den lille prinsesse Estelle har allerede lært sig de gode manerer - endda på engelsk!
"Thank You"! Den lille prinsesse Estelle har allerede lært sig de gode manerer - endda på engelsk!
Foto: All Over
Den knap treårige prinsesse Estelle charmerer både svenskere og amerikanere under det svenske kronprinsessepars besøg i Californien.

Lille prinsesse Estelle, der fylder tre år den 23. februar, er stærkt på vej til at stjæle billedet fra sine forældre, kronprinsesse Victoria og prins Daniel, under trekløverets besøg i Californien. Her besøger far og mor en række spændende virksomheder og institutioner, hvor nogle af verdens bedste hjerner er samlet. Blandt andet Google, facebook og Standford Universtity. Men den kun knap treårige prinsesse Estelle viser, at hun absolut også er fremme i skoene. Under et besøg i den svenske kirke i San Fransisco charmerede Estelle både svenskere og amerikanere, fortæller den svenske generalkonsul Barbo Osher til Svensk Damtidning.

- Hun giver pænt hånd og siger "Thank You" og "god dag" og "tak". Jeg må sige, at det lover godt for fremtiden, siger generalkonsulen.

Selv siger kronprinsesse Victoria:

- Den alder og den generation er jo utroligt dygtige på det dér. De opfanger ting og lærer enormt hurtigt. Det ser man jo også på de firmaer herovre, der henvender sig til et ungt publikum.

Læs mere om: