Mandag, 12. marts 2018 - af Marianne Singer

Prinsesse Estelle til fejring af sin lille kusine

Prinsesse Estelle og prins Daniel til Te Deum for prinsesse Adrienne.

Prinsesse Estelle og prins Daniel til Te Deum for prinsesse Adrienne.

Foto: ALL OVER PRESS
En glad og smilende prinsesse Estelle fulgtes med sine forældre, kronprinsesse Victoria og prins Daniel, til fejringen af prinsesse Adrienne i slotskirken.

Med et skælmsk smil på læben og søde fletninger i håret ankom prinsesse Estelle til Te Deum i slotskirken i Stockholm sammen med kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Sammen med resten af den kongelige familie deltog prinsesse Estelle og hendes forældre i den højtidelige fejring af prinsesse Madeleine og Chris O'Neills nyfødte datter, prinsesse Adrienne.

Prinsesse Madeleine hjemme 

Den lille pige blev født fredag den 9. marts og fik en time før taksigelsesgudstjenesten afsløret sit navn af sin morfar, kong Carl Gustaf.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Prinsesse Madeleine var blevet hjemme med parrets nyfødte datter, og med i slotskirken var, udover kronprinsessefamilien, også kong Carl Gustaf, dronning Silvia, Chris O'Neill samt prins Carl Philip og prinsesse Sofia.

Fin fejring

Under den kirkelige handling, som også BILLED-BLADET overværede, blev der blandt andet bedt bønner for den nyfødte prinsesse og hendes familie, sunget smukke sange og lyttet til imponerende korsang.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden