30. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Prinsesse Leonore får sin første opgave

Prinsesse Leonore
Prinsesse Leonore
Foto: AOP
Nu kommer lille prinsesse Leonore til at gøre debut med en kongelig opgave, når hun besøger sit hertugdømme Gotland.
Den toårige prinsesse Leonore får snart sin arbejdsdebut som kongelig, for en rejse til Gotland har nemlig været planlagt i ugevis for prinsessen og hendes familie. På fredag tager hun til sit eget hertugdømme med mor, prinsesse Madeleine, og far, Chris O’Neill, i forbindelse med deres rejse til Sverige. Familien, der også tæller lillebror prins Nicolas, kom hjem til Sverige i den forgangne uge i forbindelse med prins Oscars dåb. SE BILLEDERNE: Prinsesse Leonore og prins Nicolas' 2015

Prinsesse Leonore besøger Gotland

Prins Oscar blev døbt i Slottskyrkan på Stockholms Slott, og efter ceremonien blev familien i Sverige. Årsagen er, at prinsesse Leonore den 3. juni skal besøge Gotland, og dette bliver altså hende første job som kongelig ifølge den svenske avis Expressen. Præcis som fireårige prinsesse Estelle allerede har fået sin debut i Östergötland, gør prinsesse Madeleine og Chris O’Neil kronprinsesse Victoria og prins Daniel kunsten efter.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Prinsesse Estelle besøgte også hertugdømme

Da prinsesse Estelle fik sin første opgave, var hun to år gammel, og ved den lejlighed opholdt prinsessen sig i hertugdømmet en hel dag. Hun var både med ved den officielle frokost, og herefter indviede prinsesse Estelle sin egen eventyrlegeplads. I dåbsgave havde prinsesse Estelle nemlig modtaget en eventyrlegeplads i naturområdet, hvor hun kunne lede efter haren Ann-Sofie.

Læs mere om: