28. apr. 2015
Af Juliane Olsen

Prinsesse Leonore og hendes forældre mødte paven

Chris O'Neill, prinsesse Madeleine, prinsesse Leonore, dronning Silvia og paven.
Dele af den svenske kongefamilie mødtes mandag med Pave Frans i Vatikanstaten.
Foto: AOP
Klædt i en smuk hvid kjole mødte den bedårende prinsesse Leonore pave Frans sammen med sine forældre.

Prinsesse Madeleine og hendes mand Christopher O’Neill mødtes tirsdag sammen med deres datter prinsesse Leonore og mormor dronning Silvia, pave Frans.

Den smukke lille prinsesse blev båret på armen hos sin gravide mor, da de ankom til Vatikanstaten i centrum af Rom i Italien ifølge royalista.com.

Det forventes, at prinsesse Madeleine føder sit andet barn til juni, men forhåbentligt falder fødslen ikke sammen med prins Carl Philips bryllup den 13. juni.

Dronning Silvia modtog pris

Både prinsesse Madeleine og dronning Silvia var klædt i traditionelle sorte kjoler og kniplede slør i forbindelse med mødet med paven.

Det er tilladt for visse kongelige kvinder at være klædt i hvidt, når de møder paven, men kun hvis de er katolikker, hvilket ikke gælder for den svenske kongefamilie.

Prinsesse Leonore og resten af hendes familie ankom mandag til Vatikanstaten, hvor dronning Silvia modtog European Humanitate Prize for sit store arbejde og støtte til det humanitære område.

Senere tirsdag deltog dronningen i et seminar om trafficking med særligt fokus på børn, og besøget blev sluttet af med en middag på den svenske ambassade i Rom med FN’s generalsekretær Ban Ki-moon.

SE BILLEDERNE på royalista.com: Prinsesse Leonore og hendes familie møder paven.

Læs mere om: