Prinsesse Leonores dåb fejres uden royale fra udlandet

Foto: Kungahuset.se
Når prinsesse Leonore skal døbes i Slotskirken i Stockholm bliver det en familiehøjtidelighed.

Den 8. juni er der prinsessedåb i Slotskirken på Drottningholm Slott. Her skal prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O'Neill have døbt deres lille datter prinsesse Leonore Lilian Maria.

Og det bliver, ifølge Aftonbladet, en dåb uden deltagelse af udenlandske royale. Da kusinen prinsesse Estelle blev døbt, deltog kongelige fra Danmark, Belgien, Norge, Luxemburg og Holland.

Og flere af dem var endog faddere. Men prinsesse Madeleine har altid været kendt for at gå sine egne veje, og det gør den svenske prinsesse så også ved dåben af sin lille datter.

- I og med at det er en mindre dåb med familien som ramme, er der ingen udenlandske kongehuse inviteret, fortæller informationschef ved det svenske hof, Margareta Thorgren, til avisen.

Selv om det er en "mindre dåb" er der dog inviteret 160 gæster.

Får seks faddere

Hoffet har tidligere meddelt, at den lille prinsessse Leonore får seks faddere.

Tidligere har medlemmer af de danske og norske kongehuse været selvskrevne som faddere, men i og med at ingen af dem er inviterede, får prinsesse Leonore ingen udenlandske faddere.

Storesøster Victorias datter prinsesse Estelle havde fem faddere til sin dåb, og den danske kronprinsesse Mary var en af dem.

Ved prinsesse Leonores dåb regner man med, at kronprinsesse Victoria er selvskreven som fadder.

Her udover gætter man på Chris O'Neills søster Natascha eller den anden søster Tatiana som fadder, samt Chris O'Neills bedste ven Cedric Notz, der var forlover ved brylluppet, plus prinsesse Madeleines fætter Patrick Sommerlath som mulige faddere.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden