Onsdag, 25. april 2018 - af Dorte Quist

Prinsesse Madeleine afslører: Dramaet om min brudekjole

Prinsesse Madeleine

Prinsesse Madeleine

Foto: AOP
Prinsesse Madeleine fortæller om et ukendt bryllupsdrama, som indtraf lige før hun skulle afsted til kirken i juni 2013.

Prinsesse Madeleine fortæller for første gang om den panik, der opstod på Stockholm Slot i minutterne, før hun skulle sige ja til sin kommende mand, Chris O'Neill, tilbage i juni 2013.

Det sker i det kommende STV-program ”Kongelige brudekjoler”, og her afslører prinsesse Madeleine, at mens kirkeklokkerne ringede, og gæsterne sad i kirken, og hendes far, kong Carl Gustav, stod og ventede på at føre hende til kirken, så indtraf en mindre katastrofe i omklædningsrummet.

Prinsesse Madeleine: Følte mig som Askepot

- Jeg fik et chok, da jeg trådte ind i brudekjolen og trak den op. Ingen havde tænkt på den stress, som man oplever i ugerne op til brylluppet. Jeg var åbenbart raslet ned i vægt, og kjolen … den var alt for stor! Den var kæmpestor. Men pludselig følte jeg mig lidt som Askepot, for der var alle disse italienske syersker fra Valentino, og de var blot 1,40 cm høje, og løb rundt om mig som små mus og syede kjolen ind.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Alt imens stod min far udenfor døren og ventede tålmodigt. Heldigvis blev kjolen OK i sidste sekund. Men jeg nåede altså at blive godt nervøs, da kirkeklokkerne ringede, og de stadig syede på min brudekjole, fortæller prinsessen i programmet.

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill

Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden