Fredag, 27. maj 2016 - af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Madeleine bar sin Leonore ind i kirken

Prinsesse Madeleine og prinsesse Leonore.

Prinsesse Madeleine og prinsesse Leonore.

Foto: All Over/BILLED-BLADET
Lille prinsesse Leonore på to år blev båret ind i slottskyrkan af sin mor prinsesse Madeleine. I løbet af prins Oscars dåb fik Leonore vist, at hun er en god danser.

Da fadderne ankom til slottskyrkan og prins Oscars dåb, var prinsesse Madeleine naturligvis som en af de fem faddere i centrum.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Det var dog i høj grad også på grund af prinsesse Leonore, to år, som hun bar rundt på, at manges opmærksomhed blev rettet mod Madeleine. Mor og datter så skønne ud på vej ind i kirken.

 

Rollerne var fordelt

Lidt forinden var også Madeleines mand Chris O'Neill ankommet, og han tog sig af Leonores lillebror prins Nicolas, der fylder et år 15. juni. På den måde var rollerne perfekt fordelt mellem prinsesse Madeleine og Chris. Inde i kirken opførte børnene sig fint. Især prinsesse Leonore var helt vidunderlig. Især da hun viste prøver på sine evner som danser omkring døbefonten.

 

Børnene i topform

Det var i det hele taget børnenes begivenhed i slottskyrkan, hvor prins Oscar selvfølgelig havde hovedrollen, men hvor også hans storesøster Estelle og fætter Nicolas samt kusine Leonore var i topform.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden