Prinsesse Madeleine bekræfter: Til Nobelfest med Chris

Prinsesse Madeleine og Chris O\'Neill.

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Modsat sidste år er Madeleine med til festen i Stockholm, hvor Chris O’Neill og Sofia Hellqvist, prins Carl Philips forlovede, debuterer.

Skuffelsen var stor blandt svenskerne, da prinsesse Madeleine for et år siden i sidste øjeblik meldte afbud til den traditionsrige Nobelfest, fordi hun var højgravid med lille prinsesse Leonore. Nu lyder den glædelige melding fra Madeleine, at hun i år deltager i Nobel-festlighederne – med sin mand, Chris O’Neill. Det skriver den svenske avis Aftonbladet.

- Det er planen, at hele familien skal deltage, og hele familien glæder sig, bekræfter Margareta Thorgren, hoffets informationschef til avisen.

Debut for to

Dermed er der udsigt til en herlig prisaften med hele den kongelige familie samlet i Stockholm den 10. december. For både Chris O’Neill og Sofia Hellqvist, prins Carl Philips forlovede, er der tale om en Nobel-debut.

- Sofia har også planer om at deltage i Nobelfesten, fastslår Margareta Thorgren.

Sidste år var kronprinsesse Victoria i øvrigt heller ikke med til Nobel-kalas. Hun var bortrejst til Sydafrika for at deltage i mindehøjtideligheden for tidligere præsident Nelson Mandela.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden