12. dec. 2015
Af af Dorte Quist

Prinsesse Madeleine charmerede alle i TV-interview

prinsesse Madeleine
prinsesse madeleine
Foto: All Over
Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill afslørede i talkshowet Skavlan, hvorfor de forelskede sig i hinanden.

Prinsesse Madeleine og hendes amerikanske ægtemand, Chris O'Neill, der netop er blevet forældre til deres anden barn , deltog meget usædvanligt i et af Sveriges mest populære talkshows "Skavlan" i aftes. Her afslørede det charmerende par bl.a. hvordan de mødtes i sin tid, og ikke mindst hvad det var, de faldt for ved hinanden.

- Vi mødtes gennem fælles venner i New York. Jeg kunne se, at der var noget mellem os. En kemi med latter og humor, fortalte Chris på engelsk til værten.

- Du får mig til at grine hver dag, supplerede prinsesse Madeleine.

- Jeg er en god menneskekender. Det bruger jeg i mit job hver dag. Jeg så noget specielt i Madeleines store smil og hendes smukke øjne ... hun er meget udadvent, og så er hun ærlig og høflig. Og venlig og indbydende. Hun er en vidunderlig følgesvend, fortalte Chris O'Neill meget rørende om sin smukke hustru, som han tydeligvis er meget forelsket i.

Prinsesse Madeleine: Chris er en gentleman

Pinsesse Madeleine var heller ikke bleg for at sætte personlige ord på, hvad hun faldt for hos sin amerikanske mand.

- Absolut humoren. Charmen, udseendet. Chris er en meget omsorgsfuld person, og meget, meget generøs. Han er virkelig en gentleman. Og sammen er vi et godt team. Vi kan lide de samme ting, forklarede prinsesse Madeleine på svensk under sin del af interviewet på svensk TV.

I talkshowet fik de kongelige svenske gæster i øvrigt selskab af så store berømtheder som sangerinden Adele og stjernekokken Jamile Oliver.

LÆS MERE: Prinsesse Madeleine deler sin lykke på Facebook

prinsesse Madeleine
Jamie Oliver, prinsesesse Madeleine, Adele, Chris O'Neill

Læs mere om: