Tirsdag, 3. september 2013 — af af Marianne Singer

Prinsesse Madeleine er gravid

Prinsesse Madeleine og Chris O'neill gravid
Prinsesse Madeleine og Chris O'neill
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Ifølge det svenske kongehus’ hjemmeside er prinsessen sat til at føde i marts 2014.

Godt tre måneder efter prinsesse Madeleine og den britisk-amerikanske finansmand Chris O’Neills holdt deres romantiske sommerbryllup, meddeler det svenske hof, at prinsessen venter parrets første barn.

Hoffet skriver således:

Prinsesse Madeleine og Herr Christopher O’Neill har den store glæde at meddele, at de venter barn. Den blivende mor har det godt, og fødslen er beregnet til at skulle finde sted i begyndelsen af marts 2014. Der forventes ikke at komme ændringer i prinsessens program samt hendes arbejde for Childhood.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Allerede på søndag vil man kunne beundre prinsessens voksende mave, når hun deltager i mindesgudstjenesten for prinsesse Lilian i Stockholm.

Prinsesse Madeleine er en flittig bruger af Facebook, så derfor har hun selvfølgelig også allerede delt den glade nyhed med sine venner på det sociale medie. Her skriver hun på engelsk ”Chris og jeg er så glade over at kunne meddele, at vi venter en baby tidlig marts til næste år. Vi føler os så velsignede og kan slet ikke vente med at blive forældre!”

Det bliver det svenske kongepars andet barnebarn. I forvejen har deres ældste datter, kronprinsesse Victoria, datteren prinsesse Estelle, der blev født den 23. februar 2012.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden