Torsdag, 5. januar 2017 - af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Madeleine er i Schweiz med familien

Arkivfoto: All Over Press
Sneen ligger smukt i Alperne, hvor Sveriges prinsesse Madeleine hygger sig med familie og venner.

Sveriges prinsesse Madeleine er ifølge Svensk Damtidning taget på skiferie til de schweiziske Alper, hvor sneen på denne årstid ligger fint og smukt over det hele.

Prinsesse Madeleine er i Schweiz sammen med sin mand, Chris O'Neill, og parrets børn, prinsesse Leonore og prins Nicolas. Svensk Damtidning skriver, at prinsessen er i Alperne for at bakke op om sin mor, dronning Silvia, hvis helbred på det seneste har skrantet lidt.

Dronning Silvia på hospitalet

Silvia blev indlagt på et hospital i Stockholm 23. december med en kraftig forkølelse, der gjorde hende voldsomt svimmel. Dronningen blev dog udskrevet fra hospitalet allerede 25. december. Nu er Silvia sammen med kong Carl Gustaf taget til den friske luft i Schweiz for at komme helt til hægterne igen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Prinsesse Madeleine til nytårsfest

Prinsesse Madeleine og hendes mand og børn har allerede været flere dage i Schweiz. De ankom i sidste uge til Geneve og kørte derfra videre op mod sneen i bjergene. Her festede de nytårsaften med flere af deres venner, ifølge Svensk Damtidning. Umiddelbart efter nytår fik Madeleine, Chris og børnene så selskab af et svenske kongepar.

Mary og Frederik vilde med Verbier

Gennem de senere år har det været tydeligt, at skisportsparadiset Verbier er blandt de svenske kongeliges absolutte favoritsted. Også Danmarks kronprinspar er begejstrede for at stå på ski i Verbier. Det er således i denne by, at kronprinsesse Mary og kronprins Frederik sammen med deres børn i flere år har holdt vinterferie i februar.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden