Prinsesse Madeleine fortæller om vigtig rejse med sin mor

Prinsesse Madeleine

Prinsesse Madeleine

Foto: AOP
På Facebook har prinsesse Madeleine delt sine egne tanker om sin tur til New York sammen med dronning Silvia.

35-årige prinsesse Madeleine og hendes mor, Sveriges dronning Silvia, har en fælles hjertesag, nemlig organisationen World Childhood Foundation. 

Mor og datter har netop været i New York sammen, og på Facebook har prinsesse Madeleine lavet to opdateringer, hvor hun med egne ord fortæller om turen til New York.

Her skriver hun, at hun og dronning Silvia er meget engageret i, at børn ikke bliver udsat for vold, mishandling og udnyttelse.

Prinsesse Madeleine beretter desuden, at hun i løbet af dagene har mødt repræsentanter fra forskellige lande og talt om mål og udfordringer for World Childhood Foundation.

Prinsesse Madeleine har delt sin oplevelse

- I går deltog min mor og jeg i et panel ved FN i New York for at gøre en ende på vold mod børn, skriver prinsesse Madeleine på Facebook.

I opslaget, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, står der desuden, at der var repræsentanter fra en række lande til stede.

Parterne udvekslede problemstillinger

Heriblandt repræsentanter fra bl.a. Sverige, Brasilien, Tyskland og USA, og de svenske kongelige deltog både i et FN-panel samt et Childhood International Council-møde.

Her blev der drøftet diverse problemstillinger, udfordringer samt målsætninger parterne imellem.

Dronning Silvia og prinsesse Madeleine deltog desuden i en fornem gallamiddag i forbindelse med konferencen i New York.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden