25. feb. 2016
Af Juliane Olsen

Prinsesse Madeleine går ind i bestyrelsesarbejde

Prinsesse Madeleine og dronning Silvia
Prinsesse Madeleine træder ind i bestyrelsen for World Childhood Foundation, som dronning Silvia har grundlagt, efter sin barsel.
Foto: AOP
Nu er det på plads, at Madeleine skal træde ind i bestyrelsen for World Childhood Foundation, når hun slutter sin barselsorlov. Dronning Silvia grundlagde i sin tid organisationen.
Den 33-årige prinsesse Madeleine holder lige nu officielt barsel med sønnen prins Nicolas, men det er allerede på plads, hvad hun skal kaste sig over efterfølgende. Ifølge Svensk Damtidning træder prinsesse Madeleine ind i bestyrelsen for World Childhood Foundation. - Vi er selvfølgelig taknemmelige og glade for at få prinsessen med i bestyrelsen, siger Kenneth Bengtsson, der er bestyrelsesformand i organisationen. LÆS MERE: Dronning Letizia og prinsesse Madeleine deler smag

Prinsesse Madeleine fortsætter arbejdet

Det er dronning Silvia, som i sin tid grundlagde organisationen, og hun har gennem nogen tid kørt parløb med sin datter. Under sit ophold i New York arbejdede prinsesse Madeleine desuden på World Childhood Foundations kontor. Nu kan prinsesse Madeleine fortsætte sit engagement for organisationen i London, hvor hun bor i dag. World Childhood Foundation støtter sårbare børn over hele verden, og i fremtiden vil prinsesse Madeleine altså dedikere en del af sin tid til bestyrelsesarbejdet.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Læs mere om: