Fredag, 24. maj 2013 — af Jan Bergman

Prinsesse Madeleine glæder sig til den store dag

Prinsesse Madeleine Chris O'Neill
Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill
Foto: AOP
I nyt interview fortæller den svenske prinsesse, at hun er helt klar til bryllup og fest den 8. juni i Stockholm.

Der er meget der skal være helt på plads når prinsesse Madeleine bliver gift med sin amerikanske forlovede Chris O’Neill lørdag den 8. juni. Hoffet har haft travlt og planlægningsarbejdet er nu inde i slutfasen.

Prinsesse Madeleine er da også helt afklaret med den store dags kommen, og i et interview med den svenske avis Metro udtaler hun, at hun nu helt klar til dagen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det føles rigtig godt. Jeg troede, jeg ville være mere nervøs og stresset, men det er jeg ikke, men jeg ser vældigt meget frem til vores store dag!, udtaler Madeleine i interviewet.

Alle har forventninger til deres bryllup – også når man er prinsesse af Sverige, og Madeleine bliver da også spurgt, hvordan hun helst ser dagen forløbe.

- Jeg håber, at det bliver en smuk dag med godt vejr, som formentlig hver anden brud gør. Jeg bliver vældig glad, hvis vi kan vise Stockholm fra sin bedste side!

I dag er prinsessen og hendes kommende ægtemand bosiddende i New York, men Madeleine udelukker ikke, at parret flytter hjem til Sverige.

- I dag bor vi i New York og nyder det, men man ved aldrig, hvordan fremtiden kommer til at se ud ... slutter prinsesse Madeleine.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden