Prinsesse Madeleine har hovedrolle i ny tv-serie

Prinsesse Madeleine.

Prinsesse Madeleine.

Foto: Mega
I en ny tv-dokumentarserie har prinsesse Madeleine og hendes mor dronning Silvia hovedrollerne. Tv-serien, der går tæt på World Childhood Foundation, vises på svensk tv senere i år.

Prinsesse Madeleine er godt på vej til at blive ny stjerne på svensk tv.

Det melder det svenske ugeblad Svensk Damtidning, som desuden fortæller, at også prinsesse Madeleines mor, dronning Silvia, medvirker i den nye kongelige tv-dokumentarserie.

Netop nu er dokumentarserien på seks afsnit ved at blive produceret, og det ventes, at den får tv-premiere sidst på året.

Helt tæt på dronning Silvia og prinsesse Madeleine

Det er Sveriges TV3, som skal vise resultatet af de mange private optagelser med prinsesse Madeleine og dronning Silvia.

Foto: MEGA

Serien går helt tæt på dronningen og prinsessens engagerede arbejde med World Childhood Foundation, der forsøger at forbedre levevilkår for børn i hele verden.

Billedet herover viser dronning Silvia og prinsesse Madeleine på vej til en velgørenhedsfest for World Childhood Foundation i New York i 2017.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Madeleine og Silvia brænder for sagen

Den særlige organisation, som betyder utrolig meget for både prinsesse Madeleine og dronning Silvia, blev stiftet tilbage i 1999 og fejrer i år 20-års jubilæum.

Jubilæet er en af anledningerne til, at svensk TV3 har fået mulighed for at komme helt tæt på de kongelige kvinder og deres arbejde for World Childhood Foundation.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden