Prinsesse Madeleine holder jul i London

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill med deres to børn. 

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill med deres to børn. 

Af. AOP
Dronning Silvia må for første gang undvære nogle af sine børnebørn juleaften, når prinsesse Madeleine holder jul med sin mand, Chris O'Neill, og parrets to børn hos Chris' familie.

Det er en fast tradition, at kong Carl Gustaf og dronning Silvia samler hele familien på Drottningholms slott den 24. december.

Her bliver der julehygget med god mad og faste indslag. 

I år må de dog undvære prinsesse Madeleine og hendes familie. 

LÆS MERE: Prinsesse Madeleine flytter til London

– Vi skal fejre jul i London med Chris’ familie, lød den overraskende melding fra prinsesse Madeleine, da hun og gemalen i fredags medvirkede i talkshowet "Skavlan" på svensk og norsk TV.

Ikke typisk engelsk jul

Chris O'Neill forklarede endvidere, at hans familie, på grund af hans mors tyske afstamning, ikke holder typisk engelsk jul, men ligesom i Sverige og Danmark fester med juletræ og gaver den 24. december.

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill har dog været i Sverige en stor del af december og rejser efter planen først til London,  efter at de på søndag har deltaget i Den Svenske Akademis årlige sammenkomst.

Madeleine og Chris bor til daglig i London med deres børn, prinsesse Leonore på knap to år og prins Nicolas, der blev født den 15. juni. 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden