20. okt. 2013
Af Jan Bergman

Prinsesse Madeleine igen til Nobelfest uden Chris

Prinsesse Madeleine og Chris O´Neill Nobel
Prinsesse Madeleine og Chris O´Neill
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Ved sidste års Nobel-fejring i Stockholm skabte det furore, da Madeleines Chris valgte at udeblive. Igen i år har han ikke tid.

Akkurat som sidste år vil prinsesse Madeleine gå til den årlige Nobelfest uden Chris O´Neill ved sin side.

Prinsesse Madeleine er naturligvis i selskab med sin familie, men Chris har travlt med sine forretninger, hedder det fra hoffet.

Nobelfesten er en af de helt store kongelige begivenheder i Sverige, og sidste år gik det bestemt ikke ubemærket hen, da Chris takkede fra.

Men kritikken har tilsyneladende ikke sat dybe spor hos Chris, der allerede før det kongelige bryllup med Madeleine meddelte, at han ville fortsætte sine forretninger som hidtil, og dermed afsagde sig titlen og rollen som prins og kongelig.

- Det er rigtigt. Han har noget arbejde og kan ikke komme, udtaler Annika Sönnerberg fra det svenske hof, til avisen Expressen, og uddyber:

- Prinsessen deltager. Chris O'Neill var senest i Sverige da kongen fejrede 40 år på tronen, men han kan ikke deltage ved Nobel. Han kan ikke være med til alt, lyder det fra hoffet.

Parret er bosiddende i New York, men til Nobelfesten bliver det altså kun Madeleine der sætter sig om bord på flyveren og tager turen til Stockholm.

Ifølge hoffet forventer prinsessen at nedkomme med parrets første barn til marts 2014.

Læs mere om: