Søndag, 2. oktober 2016 — af Juliane Olsen

Prinsesse Madeleine: Mine børn kunne godt lege med prins George og prinsesse Charlotte

Prinsesse Madeleine, Chris O' Neill, prins Nicolas, prinsesse Leonore
Prinsesse Madeleine, Chris O' Neill, prins Nicolas, prinsesse Leonore
Foto: All Over
I et nyt interview fortæller prinsesse Madeleine, at hun ønsker, hendes børn kunne få en legeaftale med prins George og prinsesse Charlotte.

Den 34-årige prinsesse Madeleine flyttede sidste år fra New York til London, og hun afslører nu, at hun endnu ikke er stødt på hertuginde Catherine.

Ifølge magasinet People ville hun dog ønske, at hendes to børn, toårige prinsesse Leonore og 15 måneder gamle prins Nicolas, møder de kongelige.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg ville sætte pris på en legeaftale. Jeg er sikker på, at vores veje vil krydses, og hvem ved, hvad vi vil gøre, når det sker, siger hun.

SE BILLEDERNE: 25 fantastiske nye billeder af Sveriges prinsesser

Prinsesse Leonore er energisk

Prinsesse Madeleine og hertuginde Catherine er jævnaldrende, og de har begge en søn og en datter, som det samme gælder for.

Derfor er det da heller ikke så underligt, at prinsesse Madeleine gerne vil arrangere en legeaftale for sine børn med prins George og prinsesse Charlotte.

Prinsesse Madeleine bor i London med sin mand, finansmanden Chris O’Neill, og hun forklarer, at hendes energiske datter har brug for meget aktivitet.

Kusinerne har tæt bånd

Prinsesse Leonore skal nemlig i den grad stimuleres for at blive holdt beskæftiget på grund af sin grænseløse energi.

Desuden fortæller prinsesse Madeleine om det tætte bånd, der er mellem prinsesse Leonore og hendes kusine prinsesse Estelle.

Der er nemlig stadig en nær forbindelse mellem prinsesse Madeleine og hendes søskende, efter de er blevet forældre til trods for, at de bor i forskellige lande.

LÆS MERE: Prinsesse Leonore snor far om sin lillefinger

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden