Fredag, 27. maj 2016 - af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Madeleine og Chris' herlige overraskelse til dåben

Kungahuset
Gæstelisten til prins Oscars barnedåb er skøn læsning for alle, der elsker små børn. Prinsesse Madeleine har prinsesse Leonore og prins Nicolas med i Slottskyrkan.
Det er ikke en overraskelse, at Sveriges prinsesse Madeleine sammen med sin mand Chris O’Neill er blandt de øverste på gæstelisten til prins Oscars dåb i Slottskyrkan i Stockholm fredag klokken 12.00.   Til gengæld er det en lille overraskelse, at Madeleine og Chris’ to børn prinsesse Leonore, 2 år, og prins Nicolas på knap et år er med på listen.    SE BILLEDERNE: Smukke kongelige mødre med dejlige dåbsbørn   Den herlige overraskelse er noget af det mest positive ved gæstelisten, der også tæller Danmarks kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.    Dronning Silvia er glad For nylig afslørede dronning Silvia, at hun langt fra var sikker på, at de små børn ville være på gæstelisten til dåben for kronprinsesse Victoria og prins Daniels søn prins Oscar. Da hun blev spurgt, om hun troede, at Leonore og Nicolas skulle med til dåbshøjtideligheden, virkede hun som om, at det nok ikke ville ske.   VIDEO: Alt du skal vide om den kongelige dåb i Sverige   – Tænk dig, vi har diskuteret det så meget. Men de er jo så ganske små, lød det fra Silvia, der må have jublet, da Madeleine meddelte den skønne overraskelse   Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!  

Rutineret Estelle

På gæstelisten er både prins Nicolas, prinsesse Leonore og dåbsbarnets storesøster prinsesse Estelle.    Estelle, 4 år, var selsvskreven på listen over fremtrædende profiler til barnedåben. Hun er efterhånden rutineret og har deltaget i flere store royale begivenhgeder som for eksempel dåb og bryllup. Det bliver dog spændende at se, om Leonore og lillebror Nicolas, som først fylder et år den 15. juni, kan sidde stille i kirken.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden