Mandag, 28. maj 2018 - af Juliane Olsen

Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill fraflytter deres luksuslejlighed i London

Prinsesse Madeleine, Chris O'Neill, prinsesse Leonore og prins Nicolas

Prinsesse Madeleine, Chris O'Neill, prinsesse Leonore og prins Nicolas

Foto: ALL OVER PRESS
Den svenske prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O’Neill flytter - ifølge det svenske hof - ud fra deres luksuriøse lejlighed i London.

Den 35-årige prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O’Neill flytter nu ud fra deres luksusbolig i London.

Lejligheden ligger i bydelen Belgravia, og det er det svenske hof, der meddeler, at prinsesseparret har besluttet sig for at flytte til et andet sted i byen.

Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill, der er for nyligt blev forældre til tre, fraflytter altså deres 261 kvadratmeter store palæ, som de indflyttede i 2015.

Boligen ligger i luksuskvarter

Lejligheden, som prinsesseparret har virket til at trives i, vil nu kunne lejes for knapt 28.000 kroner om ugen for de, der skulle være interesserede.

Boligen ligger i nærheden af Belgrave Square og Hyde Park og ligger i gåafstand fra luksusbutikker, barsteder, restauranter og andre seværdigheder nær Knightsbrigde og Belgravia.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

I boligannoncen fremgår det også, at huset i tre etager rummer en tagterrasse og et hovedsoveværelse med tilhørende badeværelse.

Prinsesseparret bor stadig i London

Desuden er der yderligere to soveværelser, to badeværelser, køkken, vaskerum, to store stuer, to klædekamre, balkon og en dobbelt garage.

Til trods for boligens rummelighed har prinsesseparret nu altså valgt at bo et andet sted i den britiske hovedstad, hvilket det svenske hof bekræfter over for Svensk Damtidning.

Det var tilbage i marts, at prinsesse Madeleine og Chris O’Neill føjede endnu et medlem til familien bestående af prinsesse Leonore og prins Nicolas, da de blev forældre til lille prinsesse Adrienne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden