Fredag, 4. december 2015 — af Juliane Olsen

Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill giver deres første TV-interview

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill
Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Det handler om tilværelsen i London, når prinsesse Madeleine og Chris O’Neill giver deres første interview sammen på TV. Adele og Jamie Oliver er med i samme program.

Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill har ifølge Svensk Damtidning sagt ja til et interview med svensk og norsk TV’s talkshow "Skavlan".

I Sverige sendes programmet på kanalen SVT1.

Parret har tidligere givet interview til den trykte presse sammen, men det er første gang, de stiller op til et TV-interview.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Skavlan" er Sveriges største fredagsunderholdningsshow med værten Fredrik Skavlan i spidsen, og han har et særligt talent for at tiltrække store stjerner til sit program.

LÆS MERE: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill er dybt taknemmelige

Interviewet optages i London

Fredrik Skavlan er født i Norge og har siden 2009 været vært for programmet, og i den tid har han interviewet navne som Bill Clinton, Woody Allen, Paul McCartney, Bill Gates, John Cleese, Robbie Williams, Amy Winehouse - og danske Mads Mikkelsen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Selv er han gift med den norsk-svenske skuespiller Maria Bonnevie, som han har et barn sammen med.

Interviewet med prinsessen og hendes mand blev optaget i går torsdag med et publikum i familiens hjemby London. Blandt de øvrige medvirkende i programmet er sangsuperstjernen Adele og TV-kokken Jamie Oliver.

Det bliver sendt som sæsonafslutning på "Skavlan" i næste uge – nærmere bestemt fredag den 11. december klokken 21 på SVT1.

Fredrik Skavlan
AOP

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden