Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill til prisfest med familien

Prinsesse Madeleine og Chris O\'Neill.

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill.

Foto: AOP
Den svenske kongefamilie deltog tirsdag aften ved Polar Music Prize - dog fravalgte dronning Silvia og prinsesse Madeleine selve showet på grund af en af prismodtagerne.

Tirsdag aften var den svenske kongefamilie til fin fest i anledning af den store svenske musik-prisuddeling Polar Music Prize, indstiftet i 1989 af Stig ”Stikkan” Anderson, der var manager for ABBA.

Ifølge Svensk Damtidning havde kongefamilien delt sig op - dronning Silvia og prinsesse Madeleine var ikke til selve prisuddelingen, men det var gemalen Chris O'Neill derimod, sammen med kronprinsesse Victoria, prins Daniel og kong Carl Gustaf. Da der senere var middag på Grand Hotel, deltog også dronning Silvia og prinsesse Madeleine, der ankom sammen med Chris O'Neill.

Til den svenske avis Expressen forklarede dronning Silvia senere, hvorfor hun og datteren prinsesse Madeleine ikke deltog i selve prisuddelingen.

Kort før selve showet skulle gå i gang, fik dronningen at vide, at en af prismodtagerne var den amerikanske musiker Chuck Berry, og eftersom han tidligere er dømt for menneskehandel, valgte dronning Silvia og prinsesse Madeleine, der begge står i spidsen for den velgørende organisation Childhood Foundation, at blive væk fra selve prisuddelingen og kun møde op til den efterfølgende middag.

- Jeg følte ikke, at det var i orden at være med til prisuddelingen, fordi der er så mange, der tror på mig, på Childhood Foundation og på prinsessen (prinsesse Madeleine, red.). Jeg ville ikke skabe opstandelse, jeg kunne bare ikke acceptere det. Jeg gik senere til middagen for at hædre den anden prismodtager. Jeg håber ikke, at dette har skadet Polarprisen, udtaler dronning Silvia til avisen.

Kong Carl Gustaf, kronprinsesse Victoria og prins Daniel.
AOP

Kong Carl Gustaf, kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

 

 

Prinsesse Madeleine og Chris O\'Neill.
Foto: AOP

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden