2. aug. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Madeleine og familien flytter til USA

prinsesse madeleine
Prinsesse Madeleine og prins Nicolas.
Foto: AOP
Sveriges prinsesse Madeleine og hendes mand, Chris O’Neill, samt parrets børn flytter fra England til USA.
Der er ganske længe blevet spekuleret i, hvor Sveriges prinsesse Madeleine og hendes familie skal bo efter salget af deres fornemme lejlighed i London. Nu er svaret kommet via en pressemeddelse fra det svenske hofs kommunikationsafdeling. Her slås det fast, at Madeleine og hendes mand, Chris O’Neill, samt parrets børn, Leonore, Nicolas og Adrienne, flytter til Florida i USA.

Farvel til London

I løbet af efteråret flytter Madeleine og hendes kære ind i familiens nye hjem i solskinsstaten Florida. Dermed vinker de altså farvel til luksuslejligheden i nærheden af Belgrave Square and Hyde Park i London. Prinsesse Madeleine og Chris bosatte sig i den engelske hovedstad i 2015, så de nåede tre gode år dér.

Madeleine har planlagt flytningen

- Familien har planlagt dette gennem længere tid. De er taknemmelige over og glade for, at det passer alle medlemmer af familien at flytte nu, lyder det fra kongehusets kommunikationschef, Margareta Thorgren, der har mere spændende nyt. – Flytningen til USA gør det muligt for Madeleine at fordybe sig yderligere i Childhoods sager dér, siger Thorgren og kommer ind på Childhood Foundation, som er en organisation, Madeleine gennem årene har engageret sig meget i. Organisationen har hovedkontor i New York i USA, og den arbejder for at forbedre børns vilkår over hele kloden.

Beholder bolig i Stockholm

I pressemeddelelsen fra det svenske hof fremgår det i øvrigt også, at Madeleine og Chris beholder deres bolig i Stockholm, der gennem årene har været en fin base, når de har været på familiebesøg og til højtideligheder i Sverige. Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill har tidligere boet i New York i USA. I 2015 forlod de Manhattan for at tage til Europa.

Læs mere om: