Mandag, 15. februar 2016 - af Esben Holm

Prinsesse Madeleine rejser hjem til kronprinsesse Victorias nedkomst

Prinsesse Leonore, prinsesse Madeleine, Chris O'Neill, prins Daniel, kronprinsesse Victoria
Prinsesse Madeleine, her med prinsesse Leonore på armen, vil være i Sverige, når kronprinsesse Victoria og prins Daniel snart bliver forældre igen.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Prinsesse Madeleine, der bor i London, vil ikke gå glip af storesøster Victorias snarlige nedkomst. Så hun rejser i denne uge til Sverige med mand og børn.

Da prinsesse Estelle blev født i 2012, boede prinsesse Madeleine i USA med Chris O’Neill. Og der gik en hel uge, før Madeleine nåede hjem til Sverige for at se sin lille, kære niece.

Denne gang vil prinsesse Madeleine ikke gå glip af sin storesøsters nedkomst. Det er meldt ud, at kronprinsesse Victoria har termin i marts, men de nyeste billeder af Victoria antyder, at fødslen af Victoria og Daniels andet barn muligvis finder sted allerede i februar.

Madeleine og familie på plads i Stockholm

Prinsesse Madeleine, hendes mand Chris O’Neill og deres to børn, prinsesse Leonore og prins Nicolas, rejser til Sverige fra hjemmet i London i denne uge, så der ikke burde være tvivl om, at prinsessen og hendes familie er på plads, når Victoria føder det svenske kongepars fjerde barnebarn.

Den kongelige familie fra London er under alle omstændigheder ankommet til Stockholm på lørdag, for denne dag fylder prinsesse Leonore fylder to år.

Prinsesse Leonore fejres hjemme hos mormor og morfar

Fødselsdagen skal fejres med hele den svenske kongefamilie på Drottningholms slott, som er kongeparrets private bolig.

At fødselsdagsfejringen foregår i Sverige, sker efter særligt ønske fra dronning Silvia. Hun vil ikke – så tæt på kronprinsesse Victorias nedkomst – forlade hjemlandet sammen med kong Carl Gustaf. 

Så der kunne ikke være tale om, at kongeparret tog til London for at fejre prinsesse Leonore - ligesom de gjorde, da barnebarnet fyldte et år.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden