7. dec. 2013
Af dkeditorial

Prinsesse Madeleine skal føde allerede til februar

Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill.
Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill.
Arkivfoto: AOP
Den gravide svenske prinsesse melder afbud til Nobel-fest og afslører samtidig, at hun har termin allerede til februar.

Der blev postet to store nyheder på prinsesse Madeleines Facebookside lørdag.

For det første meddelte den svenske prinsesse, at hun må blive hjemme i New York fra årets Nobel-fest i Stockholm grundet sin graviditet.

- Jeg er virkelig ked af, at jeg ikke kan deltage i dette års Nobel-festligheder, skriver prinsessen og afslører så, at termin for den kommende baby-prinsesse er allerede i februar - og ikke marts, som tidligere meddelt og forventet.

For hårdt at deltage

- Da jeg venter en lille pige i februar, vil det være for hårdt for mig at deltage i det lange program over to dage, skriver Madeleine videre på sin Facebookside, hvor hun er meget aktiv, og blandt andet annoncerede sin graviditet.

Det er aldrig officielt meldt ud, hvornår Madeleine og husbonden Chris' første barn skulle komme til verden, kun at det skulle være i begyndelsen af marts.

Det blev der dog sået tvivl om, da det kom frem, at Madeleine i forbindelse med et såkaldt babyshower havde skrevet "februar" som terminsdato.

Nu tyder alt så på, at den lille ny svenske prinsesse kommer til verden meget tæt på samme dato som sin kusine, prinsesse Estelle, der blev født 23. februar 2012.

Læs mere om: