4. jun. 2016
Af af Henrik Salling

Prinsesse Madeleine: Skøn ferie med prinsesse Leonore

Prinsesse Madeleine, prinsesse Leonore
Prinsesse Madeleine, prinsesse Leonore
Foto: All Over
Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill glæder sig til at tilbringe sommeren i Sverige med deres lille datter, prinsesse Leonore.

Lille prinsesse Leonores første besøg på Gotland blev en forsmag på det, der denne sommer venter den to-årige prinsesse og hendes forældre, prinsesse Madeleine og Chris O'Neill Under besøget løftede prinsesse Madeleine nemlig lidt af sløret for den lille families sommerplaner.

- Vi vil tilbringe meget tid i Sverige. Der findes ikke noget bedre end at være i Sverige om sommeren. Man kan nemlig foretage sig mange sommerlige ting. En del af tiden kommer vi til at tilbringe på Øland, men vi vil også rejse lidt rundt i landet, så Chris får mulighed for at se andre dele af landet, fortalte Madeleine til Svensk Damtidning. Chris nikkede bekræftende, hvilket tyder på, at han efterhånden har ret godt styr på det svenske sprog, som han til stadighed forsøger at lære.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

https://imgix.billedbladet.dk/madde.jpg
Foto: All Over

Prinsesse Leonore nød det på Gotland

- Jeg skal tilbringe en del mere tid her, for at blive helt akklimatiseret. Jeg tager sprogtimer og lytter, når Madeleine taler svensk med vores datter, fortalte Chris.

- Det er bare nemmere at lære svensk og svensk kultur, når man bor her, sagde Chris.

På mandag fejrer man den svenske nationaldag, og herefter starter ferien.

På Gotland var sceneriet perfekt som start på svensk sommer, når den er smukkest. Og lille Lenore lod til at nyde hvert sekund i det pragtfulde vejr.

LÆS MERE: Prinsesse Leonores søde fødselsdagshilsen til Estelle

Læs mere om: