27. feb. 2016
Af af NIels Burgos

Prinsesse Madeleine: Svigermor sælger huset

Prinsesse Madeleine, Chris O' Neill
Prinsesse Madeleine, Chris O' Neill
Foto: Kungahuset
Prinsesse Madeleines svigermor, Eva O'Neill, sælger sit hus i Londons eksklusive Belgravia-kvarter.

I august sidste år valgte prinsesse Madeleine og hendes ægtemand, Chris O'Neill, at flytte permanent til London efter at have boet længere tid i New York. De valgte at slå sig ned i det fornemme kvarter Belgravia, blot tre minutters gang fra Eton Square, der blev kendt i hele verden som adresse for huset i "Herskab og tjenestefolk". I området bor også Chris O'Neills mor, Eva, men hun har nu valgt at sætte sin Belgravia-bolig til salg.

Købte huset i 2012

Eva O'Neill købte huset i 2012 - men nu er det på markedet igen. Prisen er på 75 mio. kroner - og for den sum får man 217 kvadratmeter fordelt på fire etager plus tagterrasse og garage. Kvadratmetrene er fordelt på tre soveværelser, tre stuer, en fornem spisestue - og i salgsmaterialet fremhæves også, at der er elevator direkte til terrassen på taget. Desuden er der en hjemmebiograf og selvfølgelig køkken og badeværelseer i topklasse.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

På trods af den tårnhøje pris forventer ejendomsmæglerne ikke, at det bliver et problem at sælge Eva O'Neills hus.

Det er det store spanske blad, HOLA!, der bringer nyheden - og på bladets hjemmeside kan du se fotos af huset indefra. Klik her.

SE BILLEDERNE: Prinsesse Madeleines magiske forvandling

Læs mere om: