Prinsesse Madeleine takker Metallica

Prinsesse Madeleine. 

Prinsesse Madeleine. 

Foto: Mega
For Sveriges prinsesse Madeleine var det skønt at modtage en helt særlig donation fra rockbandet Metallica til børnefonden Childhood Foundation.

Sveriges prinsesse Madeleine er dybt engageret i børnefonden Childhood Foundation, som hendes mor dronning Silvia er en af hovedkræfterne bag.

Childhood Foundation er afhængig af donationer, og en stor en af slagsen leverede rockbandet Metallica forleden i forbindelse med deres koncert i Göteborg i Sverige. 

Gavmilde Lars Ulrich

På Instagram takkede Madeleine den danske trommeslager Lars Ulrich og hans bandkammerater for et pænt bidrag på 300.000 svenske kroner til arbejdet for at forbedre børns vilkår i de fattigste dele af verden.

– Tak Metallica! Jeres generøse støtte til Childhood betyder meget, lød beskeden fra prinsessen til rockstjernerne, som kan ses på billedet herunder. 

Royal Metallica-koncert

Til Metallica-koncerten i tirsdags på Nye Ullevi i Göteborg var der i øvrigt blandt de 64.000 tilskuere en lille prinsesse på syv år.

Prinsesse Estelle var sammen med sin mor kronprinsesse Victoria og sin far prins Daniel til fed koncert. Derefter tog de til Öland for at fortsætte sommerferien.

Kronprinsesse Victoria fejres

I weekenden fejrer de kronprinsesse Victorias 42-års fødselsdag, og BILLED-BLADETs hofreporter Marianne Singer og fotograf Lars H. Laursen er med.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Du kan følge den royale fejring på Öland her på vores site søndag 14. juli. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden