19. feb. 2016
Af Juliane Olsen

Prinsesse Madeleine tilbage på arbejde i Sverige

Prinsesse Madeleine.
Prinsesse Madeleine.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den svenske prinsesse Madeleine har forladt London for en kortere periode, hvor hun blandt andet varetager officielle opgaver i Sverige.
Den 33-årige prinsesse Madeleine er tilbage i sit hjemland på slottet i Stockholm, og onsdag var hun på opgave med dronning Silvia. Ifølge Svensk Damtidning deltog mor og datter i bestyrelsesmøde for World Childhood Foundation. - Vidunderlige møder for at fejre World Childhood Foundations arbejde og succes internationalt og for at planlægge det kommende år!, skriver prinsesse Madeleine på sin Facebookprofil.

Landene mødes

Torsdag var prinsesse Madeleine så allerede på en ny opgave i form af World Childhood Foundation International Council Meeting. Samarbejdsmøder som disse bliver holdt et par gange om året, og repræsentanter fra fire søsterorganisationer deltager også. Repræsentanterne er fra forskellige lande som Sverige, Brasilien, USA og Tyskland, og her udveksles der erfaringer og aktuelle problemstillinger.

Prinsesse Leonore skal fejres

Dagen før det internationale råd samles, afholder World Childhood Foundation et bestyrelsesmøde på slottet. I weekenden kan prinsesse Madeleine se frem til en stor børnefest, for her fylder prinsesse Leonore to år. Mandag bliver der så budt op til gallafest på slottet med organisationen Min Stora Dag.
https://imgix.billedbladet.dk/madeleineogmor.jpg
Foto: Kungahuset.se

Læs mere om: