16. okt. 2014
Af Jan Bergman

Prinsesse Madeleine vil flytte tættere på familien

Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill med parrets datter prinsesse Leonore Lilian Maria.
Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill med parrets datter prinsesse Leonore Lilian Maria.
Kungahuset.se
Den svenske prinsesse Madeleine har et ønske om at tage sin ægtemand Chris og datter prinsesse Eleonore tættere på hjemlandet Sverige.

Sveriges 32-årige prinsesse Madeleine bor sammen med sin ægtemand og datter i den amerikanske storby New York. Men prinsessen har et ønske om at komme tættere på sit hjemland og resten af den kongelige familie i Stockholm.

Dog er der ikke på nuværende planer om at flytte til Stockholm, men snarere til London, forlyder det nu fra flere svenske medier.

Det kongelige svenske ugeblad Svensk Damtidning bringer i deres aktuelle blad en reportage om parrets ønsker om at komme til den britiske hovedstad London.

Prinsesse Madeleine har boet fast i New York siden hun flyttede dertil i 2010, for at arbejde for ”World Childhood Foundation”-organisationen, som hendes mor er medstifter af.

Flytning til Europa

Tusindevis af kilometers afstand til familie og hjemland kan alligevel blive for meget for den unge prinsesse, og til den svenske avis Expressen bekræfter prinsesse Madeleine da også, at en flytning nærmere hjemlandet er noget parret taler sammen om. Og her er det London der kommer på tale.

- Det er noget jeg og Chris taler om, forklarer prinsessen, men understreger dog, at det ikke er noget der sker lige med det samme.

- Det er ikke noget, der vil ske nu. I øjeblikke er vi glade for at bo her, uddyber Madeleine.

Både Madeleine og Chris kommer tættere på hver deres familie, hvis deres planer om at flytte til London bliver realiseret. Chris O’Neill har nemlig familie boende i den britiske hovedstad, og en flyvning fra London til Stockholm er en overkommelige affære for prinsessen og især for lille prinsesse Leonore.

Hoffet kommenterer

Det svenske hof kommenterer i dag på mediernes dækning af prinsesse Madeleines flytning til London.

”Vi kan ikke bekræfte forlydender om, at prinsesse Madeleine med familien flytter til London. Der har været tanker hos parret om at flytte til Europa, og dermed tættere på Sverige, men flytning til Europa er stadig i planlægningsfasen. London har været en mulighed, men flere byer er blevet drøftet. På nuværende tidspunkt er en flytning ikke bestemt. Parret bor nu i New York og har en lejlighed i Stockholm”.

Læs mere om: