9. dec. 2012
Af af Jan Bergman

Prinsesse Madeleines forlovede i svensk stormvejr

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill
Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill
Foto: AOP
Svenskerne er blevet vrede på prinsesse Madeleines kommende mand Chris O'Neill.

Hele Sverige jublede da prinsesse Madeleine stod frem med Chris O'Neill og glad fortalte, at de havde forlovet sig. Nu har piben tilsyneladende fået en anden lyd.

Der var jubel og begejstring da Madeleine og Chris den 25. oktober stod frem på en video, og sammen bekendtgjorde deres kærlighed til hinanden og fortalte kærligt, at de havde forlovet sig.

Og svenskerne var da heller ikke sene til at glædes over det kongelige budskab, og Chris blev straks taget godt imod, som prinsessens kommende mand.

Nu er der tilsyneladende kommet grus i den ellers så velsmurte kongelige maskine. Svenskerne er blevet vrede på Chris O'Neill, der har besluttet at aflyse sin deltagelse ved årets store Nobelprisfest i Stockholm, skriver ugebladet Svensk Damtidning.

Først sagde han ja, så nej

I første omgang havde Chris ellers takket ja, til det der skulle have været det forlovede pars første officielle arrangement sammen i Sverige. Men Chris har, ifølge ham selv, så travlt med sine forretninger, at han ikke kan deltage. En beslutning der undrer mange og vækker vrede blandt det svenske folk.

Ifølge ugebladet har Chris' beslutning også irriteret kongen, der er en principfast mand og ikke bryder sig om aflysninger af denne slags. Som medlem af kongefamilien aflyser man ikke bare, lyder det angiveligt fra kongen, ifølge ugebladets kilder.

Svensk Damtidning mener også at vide, at prinsesse Madeleine er skuffet og trist over ikke at kunne vise sin forlovede frem til den store Nobelfest. Festen er prinsessens første i tre år, og hun havde set frem til at stå der sammen med Chris.

Læs mere om: