Prinsesse Madeleines mand fylder rundt: Tillykke til Chris O’Neill

Prinsesse Madeleine og Christopher O\'Neill på bryllupsdagen 8. juni 2013.

Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill på bryllupsdagen 8. juni 2013.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Chris O’Neill, der er gift med den svenske prinsesse Madeleine, har fødselsdag i dag.

I dag runder den amerikansk/britiske forretningsmand Christopher O’Neill, der er gift med prinsesse Madeleine, det skarpe 40-års hjørne.

Det har været et særdeles begivenhedsrigt år for Chris O’Neill. Sidste sommer var han og prinsesse Madeleine helt nygifte, da de fandt ud af, at der var en lille ny på vej, og den 20. februar kom parrets datter prinsesse Leonore til verden.

Det var en meget stolt far, der holdt pressemøde på hospitalet i New York og delte den glædelige begivenhed med resten af verden, og de lykkelige forældres glæde var også stor, da den lille familie rejste til Sverige i forsommeren for at holde barnedåb.

Mødtes i New York

Lille prinsesse Leonores barnedåb fandt sted nøjagtig et år efter Chris O’Neill og prinsesse Madeleines bryllup den 8. juni i et Stockholm badet i solskin.

Og solskin har Chris O’Neill i den grad bragt ind i prinsesse Madeleines liv.

De to mødte hinanden i New York, hvor prinsesse Madeleine arbejder med dronning Silvias velgørende organisation Childhood Foundation.

Hun bosatte sig i storbyen i slutningen af april 2010, og da hun senere samme år mødte den otte år ældre Chris O’Neill, gjorde de to så stort et indtryk på hinanden, at der snart opstod sød musik.

Friede i oktober 2012

Forretningsmanden Chris O’Neill, der er født i London og har dobbelt amerikansk og britisk statsborgerskab, friede til prinsesse Madeleine i oktober 2012, og den 8. juni 2013 blev de to gift i Stockholm, hvor mange royale gæster var med ved det storslåede bryllup.

Hvordan den lille familie har tænkt sig at fejre Chris O’Neills fødselsdag vides ikke, men mon ikke prinsesse Madeleine og prinsesse Leonore hjælper med at sætte 40 lys i lagkagen og synge fødselsdagssang.

BILLED-BLADET ønsker Chris O’Neill stort tillykke med den runde dag!

Prinsesse Madeleine, Christopher O\'Neill og prinsesse Leonore Lilian Maria.

Prinsesse Madeleine, Christopher O'Neill og prinsesse Leonore Lilian Maria.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden