Fredag, 10. juni 2022 — af Christinna Braun

Prinsesse Madeleines skønne trekløver: Så store er børnene blevet

Arkivfoto: Prinsesse Madeleine 
Arkivfoto: Prinsesse Madeleine
Foto: MEGA
Prinsesse Madeleine har tre børn sammen med Chris O’Neill.

Sveriges prinsesse Madeleine blev gift med sin elskede Chris O’Neill den 8. juni 2013, og godt 9 måneder senere kom deres første barn, prinsesse Leonore, til verden den 20. februar.

Året efter fik de deres søn, prins Nicolas, den 15. juni.

Den 9. marts 2018 kom lillesøster, prinsesse Adrienne, til verden, og prinsesse Madeleine og Chris O’Neills trekløver var skabt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Familien bor til daglig i Miami i solskinsstaten Florida, hvor de flyttede til i 2018. Her arbejder Chris O’Neill som finansmand, mens prinsesse Madeleine arbejder fuldtid som æresnæstformand i dronning Silvias velgørenhedsorganisation World Childhood foundation og også arbejder med andre organisationer.

I et interview med det svenske magasin til forældre ”Mama” i 2019 fortalte prinsesse Madeleine om livet som småbørnsmor.

- Leonore er den mest livlige og sprudlende. Nicolas er meget mere rolig og følsom med et stort hjejrte, en rigtig mors dreng. Det er ham, jeg får alle kommentarerne fra! Han kan sige: ”Mama, you look beautiful!” (Mor, du er smuk, red.) Adrienne er meget nem, glad, rolig og harmonisk og følger bare med. Nu er hun 16 måneder gammel, så nu begynder der at vise sig lidt flere egenskaber, hun er meget slagfærdig og forsøger at følge med med sine små ben, sagde prinsesse Madeleine i interviewet i 2019.

Dengang fortalte prinsesse Madeleine også, at Leonore klart minder mest om sin mor, mens Nicolas har flest af sin fars træk.

Nu er prinsesse Leonore fyldt 8 år, prins Nicolas fylder 7 den 15. juni, og prinsesse Adrienne er fire år, og der er stadig fuld fart på familien.

Billedet herunder er det nyeste, prinsesse Madeleine har delt af sine tre børn samlet. Det er taget i forbindelse med prinsesse Adriennes fireårs fødselsdag i marts i år.

Foto: Instagram/@princess_madeleine_of_sweden

Herunder ses hele familien til prins Carl Philip og prinsesse Sofias yngste søn prins Julians barnedåb i august sidste år.

Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden