24. aug. 2019
Af Marianne Singer

Prinsesse Madeleines store succes

prinsesse madeleine
Prinsesse Madeleine.
Foto: Mega
Det går rigtig godt med salget af prinsesse Madeleines børnebog.

Prinsesse Madeleine må boble af glæde for tiden, for det går rigtig godt med et af de projekter, der ligger hendes hjerte nær.

Ifølge Svensk Damtidning er det gået rigtig godt med salget af prinsessens børnebog ”Stella og hemmeligheden”, der blev lanceret i begyndelsen af juni.

Sælger godt

Den svenske boghandel Adlibris oplyser således til Svensk Damtidning, at bogen kun to dage efter udgivelsen lå som nummer et på salgslisten.

- Der har været en stor interesse for bogen og den sælger rigtigt godt i sin kategori. Salget peakede selvfølgelig, da den udkom, men den sælges stadig godt. Med tanke på emnet, bogen tager op, vil den formodentlig være aktuel et stykke tid frem også, udtaler Elias Vieglins, PR-ansvarlig fra Adlibris.

De svære spørgsmål

Prinsessen har skrevet børnebogen under forfatternavnet Madeleine Bernadotte.

− Igennem flere år har vi længtes efter, at vores bog, ”Stella og hemmeligheden”, skulle blive til virkelighed. Vi håber, at bogen kan bidrage til samtaler imellem børn og voksne, når det gælder svære spørgsmål som at sætte grænser, børns rettigheder, og hvordan man kan håndtere disse situationer, lød det forventningsfuldt fra prinsesse Madeleine i kongehusets pressemeddelse om bogen.

Børns rettigheder

”Stella og hemmeligheden” handler om integritet, selvværd og tillid og henvender sig til både børn og deres forældre.

Det overordnede tema i bogen, der bliver udgivet i samarbejde med World Childhood Foundation, er børns rettigheder.

Ifølge kongehusets pressemeddelelse er hensigten med bogen at give alle børn styrken til at stå ved sig selv og lære at sige fra, når noget ikke føles rigtigt.

Prinsesse Madeleine har arbejdet for World Childhood Foundation siden 2006.

Læs mere om: