Lørdag, 5. juni 2010 - af af Jan Bergman

Prinsesse Märtha Louise glæder sig til Victorias bryllup

Prinsesse Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louise

Foto: Alex Tran
Märtha Louise bekræfter, at hun og manden Ari Behn kommer til kronprinsesse Victorias bryllup

Den norske prinsesse Märtha Louise glæder sig på kronprinsesse Victoria og Daniels vegne og hun ser frem til det kongelige bryllup den 19. juni i Stockholm.

- Jeg glæder mig så meget over at Victoria og Daniel får hinanden nu! Det bliver så dejligt for dem, de er så kloge mennesker, udtaler prinsesse Märtha Louise til Svensk Damtidning, og afslører samtidigt, at hun selvfølgelig deltager ved brylluppet i den svenske hovedstad.

Prinsessen har ligesom Victoria valgt at gifte sig med en mand af almindelig status - en såkaldt mand af folket, og hun er helt overbevist om, at parret sammen har fundet lykken.

- De får det så godt sammen. De er så kloge mennesker, siger prinsessen og kommer med forsigtigt råd til det kommende brudepar.

- Der eksisterer ingen færdig skabelon. Alle må finde sin helt egen rolle i tilværelsen og livet, det er forskelligt fra person til person, hvorledes man tackler det.

Med tanke på hendes eget bryllup med Ari Behn i 2002, glæder prinsesse Märtha Louise sig til den store dag, hvor hun og Ari selvfølgelig vil være til stede i Kirken.

- Vi er her fra torsdag til søndag. Det bliver rigtigt, rigtigt sjovt, fortæller hun til Svensk Damtidning.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden