Prinsesse Sofia deler søde billeder efter fødsel: Se mine fire flotte prinser

Prinsesse Sofia. 

Prinsesse Sofia. 

Foto: Erika Gerdemark, Kungl.Hovstaterna
De nybagte forældre, prinsesse Sofia og prins Carl Philip, takker for de mange lykønskninger, de har modtaget efter deres søn, prins Julians fødsel, med nye søde familiebilleder.

Det er et dybt taknemmelig prinsepar, der efter fødslen af deres tredje søn, prins Julian, nu takker hjerteligt for de mange lykønskninger, de efterfølgende har modtaget. 

Det gør de med dejlige nye billeder i sort-hvid, der viser nyfødt prins Julian, der nu er seks dage gammel, sammen med sin far, prins Carl Philip og sine storebrødre, prins Alexander på næsten fem år, og prins Gabriel, 3. 

Mine fire flotte prinser

"Livet gav mig ikke bare en men fire flotte prinser❤ Et inderligt tak fra os alle for alle de varme lykønskninger i forbindelse med Julians nedkomst, skriver prinsesse Sofia i opslaget på prinseparrets Instagram-profil. 

Far med under fødslen

Prins Julian blev født fredag den 26. marts 2021 kl. 11.19 på Danderyds sjukhus.

Ved fødslen vejede han 3220 gram og var 49 cm lang.

Prins Carl Philip var med under forløsningen. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Glade og taknemmelige

- Vi er så glade og taknemmelige for at byde vores tredje søn velkommen i familien. Denne her dag har både vi og hans to storebrødre længtes efter. Nu ser vi frem til at lære vores nye familiemedlem at kende, siger Prins Carl Philip." lød det blandt andet i pressemeddelelsen fra hoffet efter fødslen.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden