1. apr. 2016
Af Juliane Olsen

Prinsesse Sofia er spændt på, hvornår barnet kommer

Prinsesse Sofia
Prinsesse Sofia.
Foto: AOP
Den svenske prinsesse Sofia har været på sin sidste opgave inden barslen, og samtidig afslørede hun, at hun er ret spændt på, hvornår hun føder.
Den 31-årige prinsesse Sofia har været på sin sidste opgave, inden hun går på barsel, og her besvarede hun spørgsmål fra pressen. Prinsesse Sofia besøgte onsdag Sophiahemmet, og hun fortalte ifølge Svensk Damtidning, at besøget havde været fantastisk. Samtidig blev hun spurgt til sin tilstand, og prinsesse Sofia svarede prompte, at hun har det rigtigt godt. LÆS MERE: Prinsesse Sofia bliver historisk kongelig

Prinsesse Sofia spekulerer

- Alt er godt. Helt som det skal være, sagde prinsesse Sofia. Prinsesse Sofia blev desuden spurgt til, hvornår hun formoder, at den lille ny kommer til verden. Dertil svarede hun, at hun udmærket godt forstår folks spekulationer, for hun spekulerer selv over det.

Prinsesse Sofia er klar

Samtidig fastslog prinsesse Sofia, at den slags jo ikke rigtig kan planlægges, og at hun bare håber, barnet kommer, når det er parat. Sofia blev også spurgt til hendes og Carl Philips forberedelser på at blive forældre. – Jeg ved ikke, om man kan forberede sig så meget. Vi venter forventningsfulde og håber, at alt kommer til at gå godt, det er det vigtigste. Det er ikke afsløret, om det bliver en dreng eller en pige.

Læs mere om: