6. dec. 2015
Af Marianne Singer

Prinsesse Sofia fejrer 31-års fødselsdag

prinsesse sofia
Prinsesse Sofia og prins Carl Philip
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Når prinsesse Sofia søndag bliver fejret på sin store dag, kan hun se tilbage på et begivenhedsrigt år og fremad mod spændende, nye oplevelser.

Der bliver helt sikkert kræset om prinsesse Sofia søndag, når hun fylder 31 år.

Prinsesse Sofia er gravid og skal føde til april, og mon ikke den kommende far, prins Carl Philip, har forberedt en dejlig dag til sin elskede.

Bestil BILLED-BLADET i dag

Da prinsesse Sofia den 13. juni sagde ja til kong Carl Gustafs søn fik hun også en helt ny, kongelige rolle at skulle forholde sig til.

Men det så ikke ud til at bekymre prinsesse Sofia, som efter bryllupsrejsen på Fiji-øerne, straks gik i gang med sine kongelige forpligtelser.

Prinsesse Sofia modtaget med begejstring

En af prinsesse Sofias første, store opgaver var, da hun i august tog med prins Carl Philip til parrets hertugdømme Värmland, hvor hun blev modtaget med begejstring af de lokale og kunne fortælle, at hun fik gode råd af sin svigermor, dronning Silvia.

Også resten af den svenske kongefamilie har taget godt imod prinsesse Sofia, som nu er en helt naturligt del kongehuset.

Får sin livs gave

Den 10. december venter næste store opgave, når prinsesse Sofia for andet år i træk deltager i den store Nobelfest i Stockholm.

Her vil prinsesse Sofia, som ved alle hendes tidligere officielle gøremål, uden tvivl vise sig selvsikkert og veloplagt.

Fødselsdagsbarnet får til april sin livs gave, når prinsesse Sofia sammen med prins Carl Philip byder parrets første barn velkommen til verden.

Læs mere om: