Mandag, 4. januar 2016 — af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip købte babytøj på udsalg

Martin Høien
Sofia og Carl Philip var på shoppingtur i Sydsverige under udsalget, og det var babysager, som prinsessen og prinsessen var på jagt efter. Parret kiggede på tøj og barnevogn.

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip er i fuld gang med at forberede sig til at blive forældre.

Sofias mave vokser flot, og hun ligner mere og mere en gravid kvinde med termin i april. Naturligvis er de væsentligste forberedelser at gøre sig fysisk og mentalt klar til fødslen, men der er også andre helt praktiske ting og sager, som skal være klar til den lille ny. Noget af det fik Sofia og Carl Philip styr på under en shoppingtur i Sydsverige.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lidt lækkert til den lille

I jule- og nytårsferien gik starskuddet til butikkernes udsalg, og det benyttede Sofia og Carl Philip til at tage på shoppingjagt efter lidt lækkert til deres forårsbarn. Parret kørte den forholdsvis lange vej fra Stockholm til Skåne, hvor de i babybutikken Baby V i Varalöv kiggede på både sparkedragt og barnevogn. Ejeren af butikken kunne efterfølgende fortælle, at det kongelige ægtepar bestemt ikke forlod butikken uden varer i kurven.

Hyggeligt og overraskende

- Det var smadderhyggeligt. Overraskende, men også rart at se dem begge. De købte noget her, lød det fra Veronica Helgesson ifølge avisen Expressen. Butiksejeren vil dog ikke afsløre hvilken slags babytøj, prinseparret købte.

Tiltrak sig opmærksomhed

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip tiltrak sig en del opmærksomhed, mens de kiggede på babybutikshylderne. En af de andre kunder hilste pænt på dem og bad om at få tage et billede.

- Jeg gik hen og spurgte pænt om et billede af dem og mig. Og så fotograferede min mor os, fortalte Alva Lennwall fra Ängelholm ifølge Expressen.

Se billedet på Alva Lennwalls Instagram-profil

Prinsesse Sofia og prins Carl Philips 2015 i glimt

GALLERI: Prinsesse Sofia og prins Carl Philips 2015 i glimt

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden