Prinsesse Sofia og prins Carl Philip udgiver bog med aktuelt emne

prinsesse sofia

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip. 

Foto: AOP

Sveriges prinsesse Sofia og prins Carl Philip udgiver en ny bog, som gør dem begge meget stolte. Bogen omhandler et emne, som er særdeles oppe i tiden.

Torsdag, 14. februar 2019 - af Ulrik Ulriksen

Der sker meget godt på internettet, men der er desværre også visse problemer, som især kan gå ud over børn. Disse problemer sætter Sveriges prinsesse Sofia og prins Carl Philip fokus på i en helt ny bog med titlen ”Håndbog for netforældre”.

I den helt nye bog deler børn og unge nogle af de grænseoverskridende internet-oplevelser, de har haft. Eksperter kommer derefter med gode råd om, hvordan man undgår alt det dårlige på nettet. 

Prinsesse Sofia og Carl Philips vigtige bog

- Vi er stolte over at kunne præsentere ”Håndbog for netforældre”, lyder det ifølge mediet Expressen fra Carl Philip og Sofia, der har skrevet bogen i tæt samarbejde med en særlig organisation.

– Den udkommer i denne uge, sagde Sveriges kongehus’ informationschef Margareta Thorgren for et par dage siden om bogen, som sendes ud til alle svenske husstande med børn, der i år fylder ti år.

Få BILLED-BLADET leveret - hele sommeren
Klik her og se vores fine sommertilbud!

En organisation som Mary Fonden

Efter Carl Philip og Sofias bryllup stiftede parret en organisation, der arbejder for at sætte fokus på problemer som ordblindhed, nethad og mobning. Disse temaer har prinseparrets organisation i øvrigt til fælles med kronprinsesse Marys Mary Fonden i Danmark.