28. dec. 2018
Af Dorte Quist

Prinsesse Sofia: Tvivlede på om jeg kunne klare jobbet som prinsesse

Prinsesse Sofia
Prinsesse Sofia
Foto: ALL OVER PRESS
I den svenske udgave af "Året i kongefamilien", fortæller prinsesse Sofia ærligt om sit nye liv som mor, hustru og prinsesse.

Sofia Hellqvist giftede sig med prins Carl Philip forrige år og blev med det samme kastet ud i en helt ny verden. I svensk TV's årlige program ”Året med kongefamilien”, fortæller prinsessen ærligt, at der var tidspunkter i begyndelsen af hendes ægteskab, hvor hun tvivlede på, at hun kunne klare sin nye, offentlige tilværelse som prinsesse.

Mit liv har forandret sig

- Jeg synes, at mit liv er rigtig sjovt og interessant, fortæller prinsesse Sofia ifølge den svenske avis, Ekspressen, der har set programmet på forhånd. ”Året i kongefamilien” bliver sent på STV1 på tirsdag den 1. januar kl. 20.

- Men mit liv har forandret sig ganske meget. Det har også forandret min personlighed. Jeg er jo blevet mor - og at blevet ét med min rolle som prinsesse, der er et job, der forandrer sig hele tiden. Så der er sket ganske meget i mit liv, fortæller prinsessen i udsendelsen.

Fortryder intet

Da hun bliver spurgt, om hun har fortrudt, at hun er blevet medlem af den kongelige familie, er hendes svar dog fast og klart.

-Nej. For det første er jeg ikke en person, der går rundt og fortryder det, jeg har gjort. Jeg tror på, at man tager nogle valg. Jeg kunne have valgt ikke at være i denne verden, men så skulle jeg opgive mit livs kærlighed, mine to børn og den fantastiske mulighed som min skæbne har givet mig. Så nej, jeg fortryder ikke noget, svarer Sofia.

Læs mere om: