Lørdag, 26. september 2020 - af Marianne Singer

Prinsesse Sofia vækker opsigt i flot dansk design

Prinsesse Sofia. 

Prinsesse Sofia. 

Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Sofia var smart i en skjorte fra et kendt dansk mærke, da hun var på officiel opgave med prins Carl Philip.

Prinsesse Sofia så super chik ud, da hun sammen med prins Carl Philip overværede teaterforestillingen "Om jag säger något blir det bara värr..." i Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm i sidste uge.

Som noget helt særligt bar hun til de brede bukser i sart blå en storternet skjorte af dansk design. 

Foto: Ritzau Scanpix

Kendt dansk mærke

Skjorten er fra 2ND Day, der er et tøjmærke tilhørende det kendte brand Day Birger et Mikkelsen. 

Teaterforestillingen, som prinseparret overværede, spiller til fordel for initiativet #nejtillnäthat, der er startet af parrets stiftelse, Prins Carl Philips & Prinsessan Sofias stiftelse, og samler organisationer og privatpersoner for aktivt at tage afstand fra had på internettet og de sociale medier.

Selv fået hadbeskeder

Prinsesse Sofia har selv tidligere fortalt om, hvordan hun blev offer for nethad og fik grimme beskeder fra mennesker, da hun blev kæreste med prins Carl Philip. 

Prinseparret delte selv billeder og tekst fra besøget på deres Instagram-profil. 

 

 

 

"I denne uge har vi to vigtige lanceringer med @prinsparetsstiftelse ?

"Om jag säger något blir det bara värre..." er stærk og autentisk teater om unges nethverdag. Den er skabt på grundlag af de beretninger, som vi har fået via initiativet #viberättar. Teateret tager nu på en national turné for åkurs 9 og gymnasieelever og er produceret sammen med #teaterfryshuset

Lydbogen ”Älskade dyslexi” lader forskere, eksperter og dyslektikere komme i tale. Vi vil slå hul i myter, give tryghed og forståelse til dem, som er berørte af dyslexi. Tak @lindapira som har indlæst bogen. Findes på @storytelsverige", skriver prinseparret til billederne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden