22. dec. 2015
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Sofia viste maven frem til julekoncert

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/4.04942406.jpg
AOP
Gravide prinsesse Sofia og prins Carl Philip var til julekoncert i Gustaf Vasa-kirken i Stockholm med salmesang og sød musik på programmet

Der blev budt på et herligt juleshow i Gustaf Vasa-kirken i Stockholm, da årets julekoncert løb af stablen. Først og fremmest var der smuk salme- og gospelsang på programmet med sangerne Gladys del Pilar, Molly Sandén og Fredrik Nybladh samt violinisten Linda Lampenius.

Royale julestjerner

Der var dog også et helt særligt royalt par, der tiltrak sig manges opmærksomhed. På forreste række til julekoncerten sad gravide prinsesse Sofia og hendes ægtefælle, prins Carl Philip. Parret havde julelys i øjnene, mens de lyttede til de musikalske lækkerier, der bød på både traditionelle og lidt mere moderne decemberhits.

Skønt gensyn

For prinsesse Sofia var det skønt at gense og høre Molly Sandén, der spillede en helt særlig rolle til Sofia og Carl Philips sommerbryllup i år. Sandén fremførte på vegne af prinsessen en rørende kærlighedssang til og for prinsen under selve bryllupsfesten på slottet.

- Jeg havde aldrig turdet drømme om en kærlighed som denne. Om nogen som elsker mig præcis som den, jeg er, sang Molly Sandén blandt andet fra Sofia til sit livs prins, der også via sangen fik at vide, at hans elskede ville være der for ham resten af livet med hjertet fyldt af kærlighed.

Kærlighed i luften

Der var bestemt brændende kærlighed og næstekærlighed i luften i kirken i Vasastan, hvor prinsesse Sofia og prins Carl Philip efter koncerten stillede op til et foto med de fire kunstnere, der havde fyldt rummet med så meget godt i løbet af koncerten.

Flot mave

Sofia så helt og aldeles fantastisk ud med sit sædvanlige smil og hænderne foldet på den mave, hvis babybule bare bliver tydeligere og tydeligere. Ifølge terminen ventes Sofia og Carl Philip at blive forældre i løbet af april 2016.

https://imgix.billedbladet.dk/prinsessesofia450.jpg
All Over Press

Læs mere om: