Mandag, 15. juni 2015 — af Hanne Rask

Prinsesse Sofias brudekjole bliver rost til skyerne

Foto: Maritn Høien/BILLED-BLADET
Sveriges nye prinsesse får topkarakter for sin brudekjole, der er skabt af den svenske designer Ida Sjöstedt.

Det er ikke underligt, at prins Carl Philip smilede bredt, da hans tilkommende kom op ad kirkegulvet. Ud over Sofias egen overdådige skønhed var ikke mindst hendes kjole et vidunderligt syn.

Den smukke kreation er designet af den svenske designer Ida Sjöstedt, der havde givet den nye prinsesse smukke blonder omkring skulderpartiet, ned over armene og skørtet, og så havde kjolen en smuk V-udskæring i halsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den dygtige designer har i kjolen formået at kombinere Sofias egen smag, med det en prinsessekjole også skal indeholde. Selv er Sofia glad for en smal silhuet, men det er påbudt, at der også skal være en vis volumen i en prinsesses brudekjole, og det fik Ida Sjöstedt på flotteste vis skabt i Sofias brudekjole.

Den flotte kreation er overordnet set let og sommerlig, og så består den ud over blonderne af silkecrepe og silkeorganza og et ca. tre meter langt slæb.

Ifølge den norske hjemmeside minmote.no må man bøje sig i støvet for Sofias kjole, som, man mener, er inspireret af hertuginde Cathrines brudekjole, blot er den mere tætsiddende. Sofias slør er håndlavet og broderet af Ida Sjöstedt, og fra den norske modeside er der topkarakter til Sofias samlede outfit. Kjolen topper alt, hvad der tidligere er set på hende, og så lader både hendes frisure og den flotte brudebuket kjolen komme helt til sin ret.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden